IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Hummer е разпродаден три години преди производството си

GM потвърди, че първата серия на електрическия гигант е вече напълно изчерпана

Новият електрически GMC Hummer ще слезе от поточната линия най-рано през 2024, след три години, но въпреки това всички бройки от първата производствена серия вече са продадени. Някогашният символ на петролно разхищение ще се възроди като чист електромобил във версии SUV и пикап. И двете ще разполагат с по три електромотора и сумарна мощност над 800 конски сили.
 
   
GMC Hummer SUV
 
    
SUV-вариантът струва шокиращите 105 595 долара за специалната лимитирана серия First Edition, но това не е спряло купувачите. Всъщност повечето вече продадени автомобили дори са с допълнителния Extreme Off-Road пакет, което вдига цената до 110 595 долара.

От General Motors потвърдиха новината, но не уточниха от колко автомобила се състои въпросната първа производствена серия. Според повечето спекулации в американския печат става дума за 5000 машини.

Според GM имената на онези мераклии, които са искали да капарират First Edition, но не са успели навреме, ще бъдат прехвърлени в списъка чакащи за следващите серии на модела.


Още снимки на новия GMC Hummer вижте в ГАЛЕРИЯТА:


0 от 500