IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пикапът Tesla Cybertruck се превърна в дом на колела

Електрическият кемпер разполага с кухня и спалня за двама (ВИДEО)

Представеният през 2019 година пикап Tesla Cybertruck все още не се е появил на пазара, но вече се предлагат и негови модификации. Една от тях е кемперът Cyberlandr, който все още е във вид на виртуален концептуален модел, но производството му ще стартира в завода в Тексас през 2022 година.


Tesla Cyberlandr


Нещо повече - поръчки за кемпера вече се приемат, като е известна и цената му - 50 000 долара. За да може да се нареди на опашката за електромобила, клиентът трябва да остави депозит в размер на 5000 долара.

Задвижваният с електричество кемпер е оборудван с модул, който побира двама души. Машината има кухня, малка стая и спалня с две места. За комфорта на пасажерите се грижи 32-инчов екран за гледане на филми и спътникова връзка с интернет StarLink. повечето функции се управляват гласово, а на покрива има слънчеви батерии. Кемперът е оборудван и със собствена система за пречистване на водата.



Серийното производство на самия Tesla Cybertruck трябва да започне тази есен, като пикапът ще се предлага с 3 избора на задвижване - с един, два или три електромотора. Топ-версията ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди, а в зависимост от капацитета на батерията, пробегът на електромобила ще варира от 400 до 800 км.

Снимка и видео: Autonews

0 от 500