IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 пъти Audi изпревари BMW (и 6 пъти отстъпи)

Спорът между двата германския автомобилни гиганта продължава от десетилетия

В световната автомобилна индустрия има много примери за сериозно съперничество между различни производители, като някои от тях са се превърнали в легендарни. В Италия, например, това се случва с Ferrari и Lamborghini, а в САЩ - с Chevrolet и Ford. В германския сблъсък участват три компании - Mercedes-Benz, Audi и BMW, като по-ожесточена изглежда битката между последните две.

Изданието Carscoops погледна към този спор по доста нестандартен начин, като предложи 6 случая, в които Audi успява да изпревари BMW. За да бъдат изравнение нещата са посочени и 6 пъти, когато производителят от Мюнхен е взел предимство пред конкурента си от Инголщад.

6 пъти Audi изпревари BMW и 6 пъти отстъпи (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #9
    3 rate up comment 3 rate down comment
    bmw ( преди 2 години )
    за коментара на мерцедес : сега ще ти кажа как са се нареждали преди 4г еднаква класа Q7, X5 , ML/GLE . в момента ауди нямат съперник на X7 и GLS
  • #8
    12 rate up comment 18 rate down comment
    Некакъв ( преди 3 години )
    Сега очакваме Ауди пак да ги минат, защото последните модели на Бмв са ужасно грозни с тия големи бъбреци отпред. А бяха много хубави на външен вид.
  • #7
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Мерцедес ( преди 3 години )
    Човек, не върви да сравняваш Q7 и GLS с Х5. Да, преди 4г. нямаше Х7, но това не означава нищо. Съвсем нормално е Q7 и GLS да се усещат по друг начин, друг клас автомобили са. В момента, в този клас, няма по-добро от Х7 и това го казват всички авто-журналисти. Аз лично бих предпочел предложенията на Кадилак и Линкълн в този клас, но въпрос на вкус.
  • #6
    11 rate up comment 16 rate down comment
    До #7 ( преди 3 години )
    "ауди...по-тихо в купето, по-добра динамика, дигитален километраж" - да не си пробвал коли от различни поколения случайно!? Щото Мерц е с дигитален километраж и доста по-тих и комфортен от Ауди, а БМВ определено е по-динамичната кола.
  • #5
    6 rate up comment 6 rate down comment
    бивш навеки собствен ( преди 3 години )
    пробвай аудито на завои, ако още не си го платил. после внимателно огледай (и манталитета в) сервиза на ауди - оня дето е по-близо до Калотина отколкото до София, не че има друг
  • #4
    12 rate up comment 4 rate down comment
    До долния ( преди 3 години )
    нали AMG GTR Black series на има-няма 30сек по-бързо на Нюрбургринг от най-наточеното R8!
  • #3
    27 rate up comment 14 rate down comment
    Без хейт ( преди 3 години )
    Мерцедес, БМВ това са колите аудито изобщо не трябва да се меша там дето не му е работа на кратко без да изреждам даже и собствениците си го знаят на тази недоизмислена марка...
  • #2
    33 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Разликата между Мерц, БМВ и Ауди е, че първите две марки са си горди собственици на самите себе си и си правят разработките изцяло за премиум сегмента. Докато Ауди е собственост на Народен производител и е родственик на Шкода. Факт!
  • #1
    20 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Всъщност Куатро е въведено от необходимост, защото схемата на Ауди е с предно предаване, а така няма как да пробият при големите премиум и при спортните автомобили. Това обаче води до увеличаване на теглото, което пък води до използване на алуминий, което се представя като предимство, но всъщност е недостатък. В същото време другите големи просто си правят стоманените коли със задно предаване за радост на шофьорите.