IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Чадър за 1600 долара: колко струват опциите за Rolls-Royce Ghost?

Само боята е колкото нова Dacia Sandero, а най-скъпият пакет - колкото Honda Accord

Обикновено допълнителните опции при автомобилите ви дават практични неща - автоматичен климатик, head-up дисплей, по-голям екран на мултимедията, отопление на седалките. Трябва да се изкатерите нагоре до марка от калибъра на Porsche, за да започнат глезотиите - например опцията поставките за чаши да са тапицирани с цветна кожа, или пък изработеният от въглеродни влакна калъф за упътването на колата, който ще ви струва едва 1040 долара. За мнозинството хора това звучи малко прекалено. Но има и една компания, за която то звучи като крайно пестеливо и недостатъчно. Става дума, разбира се, за Rolls-Royce.
 
  
Rolls-Royce Ghost
  
   
Ако британската марка предлагаше карбонов калъф за упътванията си, щеше да е възможно да го напаснете цветово към интериора, да вградите зодиакалния си знак в шарката на въглеродните влакна и да поръчате закопчалка, изкована ръчно от някой майстор-занаятчия в шотландските планини. Това е шега, разбира се. Но ако погледнете списъка с допълнителни опции за новия Rolls-Royce Ghost, ще се убедите, че не е и далеч от истината.
  
    
Колко струват опциите в новия Rolls-Royce Ghost (ГАЛЕРИЯ):


 

 

0 от 500
  • #1
    14 rate up comment 0 rate down comment
    1 ( преди 2 години )
    Когато получаваш пари от продажбата на наркотици, оръжие и други още по-страшни неща, когато ограбваш цели народи, парите за теб нямат същата стойност като за другите.