IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Chevrolet Corvette се оказа с дефектни джанти

Два от моделите на колелата се напукват заради грешка в производството

Новото поколение на Chevrolet Corvette се сблъска с проблем с качеството на джантите, които заради нарушен процес при производството на модела се напукват леко, съобщава изданието Corvette Blogger.


Corvette джанти


Според информациите, концернът General Motors е разпратил до дилърите си технически бюлетин, в който подробно се описва въпросния пропуск при производството. Той е засегнал минимум 13 049 бройки от модела, който за първи път в историята си е със средно разположение на двигателя, но само 10% от колите са с увредени джанти.

Американският производител няма да организира сервизна акция, но препоръчва на дилърите си при плановото техническо обслужване на автомобила джантите да бъдат прегледани и дори при най-малкия проблем да бъдат заменени за сметка на концерна.


Corvette джанти


Собствениците на автомобилите не трябва за посещават специално сервизите, уточняват от Chevrolet, като посочват, че са засегнати само джантите от моделите Open Spoke и Trident. Те задължително ще бъдат сменени и унищожени.

Снимка: Corvette Blogger

0 от 500