IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това единствено по рода си BMW 6-Series е създадено в България

Версията Bullshark е уникална, тъй като е с фарове на Infiniti

Ателието Vilner има няколко доста екстравагантни модела в историята, като един от тях е Bullshark. Направеният в един екземпляр автомобил представлява преработено до неузнаваемост купе BMW 6-Series (Е63).


Bullshark


Уникалното на тази машина са фаровете от второто поколение на Infiniti FX, които са комбинирани с черен цвят на каросерията. От Vilner твърдят, че оригинални са единствено покривът и вратите, а всичко друго е преработено. Това се отнася и за 4,4-литровият бензинов V8 двигател, който е получи изпускателна система AC Schnitzer.

Благодарение на модернизацията по мотора, Bullshark ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,4 секунди. Спортните качества на автомобила са подчертани и в интериора, където преработеният волан и приборният панел са взети от BMW M6.

Салонът също е е от кожа и алкантара, която е поставена още на предния панел, на централната консола и на вътрешната част на вратите. Собственикът на колата не е посочен, но е известна цената, на която е обявена за продажба - 19 000 евро.

Снимка: Vilner

0 от 500