IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz G 63 с емблема на Audi - как ви изглежда?

Комбинацията между двете марки вероятно ще стресне мнозина

В края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век Mercedes-Benz и Audi започнаха да отделят сериозни внимание на задвижването на четирите колела. В момента компанията от Щутгарт още произвежда емблематичната G-Class, която се появи през този период, докато конкурентът от Инголщад завинаги промени света на рали-състезанията със своето Quattro.


Mercedes-Benz G-Class


Какво обаче ще се случи, ако съберем тези събития на едно място. Вероятно, нещо от рода на тази картинка, която е правена на компютър, разбира се. На нея се вижда G-Class с "лице" на Audi. Комбинацията не изглежда зле, но трябва да се признае, че дори при непрекъснатото нарастващата нужда от персонализиране, която засегна и G-Class, в реалния свят това е невъзможно.

В наши дни Audi и Mercedes наистина се конкурират яростно при кросоувърите и SUV-моделите, но Gelandewagen стои встрани от тази борба, тъй като си има собствен сегмент. Поне засега никой не се опитва да оспори статута му, което е и невъзможно след толкова години на пазара. Този автомобил се превърна и в символ на богатство, което го прави още по-желан.

Автор на това изображение е дубайският фотограф Салех Абдула, като той той го публикува в профила си в Instagram. Оригиналната снимка на колата е направена в Дубай, като тя съдържа още един много важен детайл - регистрационния номер.

Табелката с цифра 1 струва дори повече от самата кола, като тя принадлежи на шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум, който е вицепрезидент и министър-председател на Обединените арабски емирства (ОАЕ). Той е и емир на Дубай, а освен това в реалния живот този номер е закачен на една от неговите коли - бял Mercedes-AMG G 63.

Снимка: Instagram

0 от 500