IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Икономия по кралски - на какво се возят Мегън Маркъл и принц Хари

От бюджетен седан до специален електромобил - как се промени вкуса на двойката след отиването в САЩ

Най-обсъжданата британска, а вероятно и световна семейна двойка - принц Хари и Мегън Маркъл, сподели редица откровения в интервюто си за Опра Уинфри. Освен от "тежкия" кралски живот в Лондон херцогът и херцогинята се оплакаха и от това, че вече не се на кралския бюджет. Тоест, сега двойката живее само от собствените си пари от рекламни договори, както и от тръстовия фонд на принца, оставен му от майка му - покойната принцеса Даяна.

И ако преди семейството се придвижваше с автомобили от кралския гараж, то сега то е принудено да се ограничава и затова често може да бъде видяно да се вози в скромни модели. Принц Хари обаче явно не е готов да се откаже напълно от любимите си британски всъдеходи.

На какво се возят Мегън Маркъл и принц Хари (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    "живее САМО ... от тръстовия фонд на принца, оставен му от майка му" - тя да не е спестявала от закуски, та да събере парици в този фонд за дьетьето да има, кат' порасне? - не, че някой ги пита, ама все се чудя на островитяните как се съгласяват да ги цакат, за да поддържат едни фигуранти и се тупат в гърдите, че са "кралство", а тези театрални персони после да си возят д-то на Escalade...?
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Японеца ( преди 3 години )
    Най тъпият принц! Дори е по загубен от майка си!