IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-абсурдните инциденти с чисто нова кола

Рекордът е катастрофа само 2 минути след покупката

Пътно-транспортните произшествия със скъпи и мощни автомобили се случват често, като при някои от тях това става почти веднага след излизането от дилърския център. Тогава шофьорът се опитва да покаже уменията си и тъй като не разполага с такива или пък защото не познава колата, нещата излиза извън контрол.

В следващата подборка са включени 9 такива инцидента, като повечето от тях са с луксозни или скъпи спортни коли. Има обаче и такива с обикновени автомобили, които много трудно могат да бъдат обяснени.

9 абсурдни инцидента с нови коли (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    ... а времето си беше автентично документирано, понеже служителите в центъра на Сузуки го питали няколко пъти дали е сигурен че иска точно този мотор, и явно не са му повярвали много, та целият център се е бил изсипал отпред, да снима и документира опита (успешен :)) за рекорд.
  • #1
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мой познат държеше преди 10 г. първото място във Англия за най-бърза катастрофа с мотор от напускането на дилърският център - 30 секунди. Толкова му беше отнело да прекоси улицата със Сузуки 600 и да събори оградата на някакъв парк срещу центъра. Иначе инцидента си имаше предистория. Човека се беше събудил една сутрин на 32 г. с брилянтната идея че ще кара мотор - без да се е качвал, и след като беше успял да вземе някак книжка за А на мотор за А2, беше решил че е готов за кралският клас ;))