IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се справя 20-годишно BMW M5 на магистрала без ограничения?

За това Е39 с 200 000 км пробег максималната скорост не е проблем (ВИДЕО)

Някои участъци на магистралите в Германия са последният бастион на скоростта по обществени пътища, на който не рискувате да останете без шофьорска книжка. Именно там Сретен - човекът зад YouTube-канала „M539 Restorations“, реши да покаже възможностите на своето BMW M5 от поколението E39.


BMW M5 E39 магистрала


Сретен използва факта, че късно вечер трафикът е по-малък и дава газ, за да достигне скорост от 300 км/ч, без да нарушава законите. Кадрите от камерата в салона показват, че високопроизводителният седан няма проблеми в това отношение, въпреки че е произведен преди 20 години, а пробегът му е 200 000 км.

С изпълнението си Сретен иска да отдаде почит на Кралицата на Нюрбургринг - Сабине Шмиц, която почина по-рано този месец. Мъжът е категоричен, че неговият седан с V8 е еднакво стабилен както при 60 км/ч, така и при 240 км/ч.

Трябва да се отбележи, че изявяващият се в YouTube фен на баварската марка притежава цял парк от стари модели на BMW, включително 8-Series от 1991 година и 7-Series от 1989 година. И двете коли са с V12 двигател. Колите в гаража на Сретен са 25, като той ги купува и възстановява, въпреки че не е професионален механик, а работи като IT-специалист.



Мъжът разкрива, че това E39 M5 от 2001 година е било напълно обслужено по-рано тази година. И ако имате време да изгледате целия клип с дължина 40 минути, ще разберете, че седанът е в отлично състояние.

Снимка и видео: YouTube/M539 Restorations

0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пешо ( преди 2 години )
    Редовно му следя канала. Има клип в който реставриране фаровете, но не си спомням на коя точно от колите. Много държи на сигурността и е много забавно когато гласи някое возило за ТУФ инспекция.
  • #8
    0 rate up comment 6 rate down comment
    Бобо ( преди 3 години )
    Моето 25 годишно Ауди на 500000+ километри също се справи на магистралата, така че това не е никаква новина.
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Ано имен ( преди 3 години )
    До 1 а твоята за колко ги вдига?
  • #6
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До 6 не само,а защото е реставрирано и поддържано,не всяко БМВ има неговата участ,някой отдавна са превърнати в други изделия от метал и пластмаса.Та зависи от човека,не толкова от колата.
  • #5
    19 rate up comment 0 rate down comment
    К7811 ( преди 3 години )
    М5 е39 разкошен спортен седан е без к.о.н.к.у.р.ен.ция за времето си!Чиста проба спорт за ежедневието.
  • #4
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Карач ( преди 3 години )
    И след още 10г пак ще ги хване тези 300км , защото е БМВ!
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Като не му се харче, можеш и от Ролс да направиш тойотка.
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    м даааа ( преди 3 години )
    Колега, един познат има Е-класа (11-годишна), и като му изгоряха ламбите на ксенона си купе евтини, щот не му се харчеха окола 100? за бройка оригинални и сега светят като твоята тойота и сато ги сравня с ксенончето на опела разликата е огромна.
  • #1
    5 rate up comment 29 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хахаха, за колко време вдигаш от 0-300 км/ч ? - За 40 минути хахахахаха