IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-скандалните надценки за нови автомобили

Някои дилъри се опитват да направят "удара на живота си", използвайки огромния интерес на хората към даден модел

Има една причина, поради която дилърите на нови автомобили да могат безнаказано да предлагат солидни надценки за автомобилите, които предлагат. Тя се нарича "Препоръчителна цена от производителя". Ключовата дума тук е "препоръчителна" (или предложена), която не задължава никой да се съобразява с нея. А и търговията с коли си е бизнес, който трябва да печели пари. Така че, ако търсенето надвишава предлагане, е напълно логично дилърът да се опита да реализира по-голяма печалба.

Автомобилната индустрия обаче често проявява алчност и цинизъм. С помощта на изданието Carbuzz ви представяме някои от най-скандалните надценки за нови автомобили през последните години. Повечето примери са от пазара в Северна Америка, но има и такива от други райони на света.
  
  
Най-скандалните надценки за нови автомобили в новата история (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    34 хил. $ за нов Type-R. Това се казва цена. В ЕС за тези пари трицелиндрови еколози само.
  • #2
    6 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За това скучно Порше малко са се поизхвърлили.
  • #1
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    това производителите са много ръбати типовепускаш лимитирани серии организира се търг и който предложи най висока цена пИчелидилърите като искат да се включат в надаването ги задължават да изкупуват квотите зе серийните автомабили и всичко е о.к.