IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Може да притежавате собствено Bentley само срещу 500 евро

На толкова е оценена детска количка, която лесно се трансформира

Компанията Bentley обяви старт на производството на своя най-достъпен модел. Желаещите да притежават продукт на британската марка трябва да заплатят само 500 евро - толкова струва детска количка с 3 колела, която е получила името Trike.


Bentley Trike


В момента чисто нов автомобил на Bentley ще ви струва минимум 108 246 евро, като за тази сума получавате базова модификация на кросоувъра Bentayga. Британската компания предлага на феновете си да стана официални клиенти на марката срещу 220 пъти по-малка сума, като си купят триколесното Bentley Trike, което може да се трансформира много лесно.

Най-евтиното Bentley е подходящо за деца, които са навършили една година. В зависимост от ръста на малкия пасажер транспортното средство може да се регулира в 6 позиции, като някои елементи се премахват и така детето има повече пространство. Положението на седалката на Bentley Trike се регулира с натискането на един бутон.


Още снимки на детската количка, произведена от Bentley - вижте в галерията:


Количката разполага с 12 системи за безопасност, включително спирачна система, педали, 5-точков предпазен колан и свалящ се покрив. Тя се предлага в няколко фирмени цвята, което позволява на клиента да избере такъв, в какъвто е неговият автомобил.

Снимки: Bentley

0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Делян Пеевски Свинят ( преди 3 години )
    Според мен тез английски ръждилки ще се харчат по-добре от ваксините в България с толкоз комплексари.