IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-популярният автомобил в САЩ ръждясва още в автосалона

Собственици на Ford F-150 масово се жалват от корозия върху различни детайли

Собственици на чисто нови пикапи Ford F-150 масово се оплакват от появата на ръжда върху елементи от изпускателната система, моста и вътрешната част на колелата на техните автомобили. Те твърдят, че са получили машините си в този вид от дилърите, които на свой ред се оправдават с производителя, съобщава агенция Detroit Free Press.


Ford F-150


Интересното е, че оплаквания се получават от различни райони на САЩ, което показва, че проблемът е със сериозни размери. От Ford не посочват причините за поява на ръжда върху чисто новите пикапи, като допълват, че корозията е минимална и не се отразява по никакъв начин на качествата на автомобилите.

"Приемаме напълно сериозно всички оплаквания от нашите клиенти. Работим заедно с доставчиците ни за решаване на проблема", коментира представител на Ford пред агенция Car and Driver.


Ford F-150


Трябва да се уточни, че Ford F-Series традиционно е най-популярният автомобил на пазара в САЩ. През миналата година в страната бяха продадени над 787 000 пикапа от серията, като любопитното е, че ръжда е открита дори при топ-версиите на модела. При тях цената достига 80 000 долара.

Снимки: Forum F-150

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    t ( преди 1 година )
    Това е по ауспуха или задния мост , не по купетоВсе едно да се жалвaш , че дисковете на спирачките ти ръждясват след 5-6 дни като ти стои колата пред блока
  • #4
    5 rate up comment 1 rate down comment
    До Захариев ( преди 3 години )
    Абе верно ли ти предложили Зелена карта от посолството на САЩ заради принос в пополяризирането на новини за техния автомобилен пазар!!! *** що не каза преди години, че целта ти е да вземеш зелена карта и да разнасяш пици в Калифорния, да не ти се ядосваме толкова на напълно безмислените "статии"
  • #3
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    В САЩ системата се изправя със съдебни дела, за разлика от БГ кочинката. Като спретнат 1 колективно, с 100к жалбодателя и майка им жална на Форд, ще връщат кеш на всеки един.
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Китайците си ъпдейтват автомобилите в движение и обичат грешките на другите
  • #1
    16 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не разбирам защо клиентите се оплакват: фирмите се създават, за да печелят, а не да ти правят хубав живота. Как се печели - бомбиш цените и смазваш доставчиците да ти фактурират минимални цени, но и те не са балами и си избиват от качеството напр. Тогава, г-н Клиенте, щом влизаш в автосалона, ти се подписваш да бъдеш прецакан и недей да мрънкаш... И това не е от скоро, и няма да се прекрати никога... :-(