IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Канада отмъкнаха BMW като на кино

Крадецът "повози" служител на автосалона на капака със 100 км/ч (ВИДЕО)

Престъпник отмъкна ново BMW M4 директно от дилърски център на марката в канадския град Лондон. Служител на автосалона се опита да му попречи и се хвърли на предния капак на колата, като се задържа на него при преминаването през централната улица на града. Инцидентът беше записан от охранителните камери, а полицията издирва крадеца.


BMW кражба


Както съобщава Carscoops, млад мъж пристигнал в автосалона и заявил, че иска да купи автомобила. Той помолил служител на дилърството да запали колата, за да чуе звука на двигателя. След това престъпникът заявил, че ще се обади на родителите си, за да одобрят покупката, като поискал да говори от салона на BMW-то, за да не му пречи никой.

Почти веднага, след като седнал в автомобила, крадецът блокирал вратите и потеглил. Служител на дилърския център - 23-годишният Мо Алкаиси, се опитал да му попречи, но в крайна сметка се оказал на предния капак. Това изобщо не притеснило престъпника, който продължил движението си по улицата, като развил около 100 км/ч.



В крайна сметка, на един от завоите Алкаиси не успял да се задържи и паднал от автомобила. Мъжът не е пострадал, а крадецът изчезнал заедно със скъпата кола.

Снимка и видео: Facebook

0 от 500