IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Престъпник съди полицията за унищожено Ferrari 458

Укриващ се в Дубай британец твърди, че колата му е превърната в скрап незаконно (ВИДЕО)

Осъден на 10 години затвор британец съди полицията в Уест Мидландс за това, че е смачкало неговото Ferrari 458, съобщава Mail Online. Въпросният мъж - 35-годишният Захид Хан, е избягал, малко преди да бъде произнеса присъдата му за измами, укриване и продажба на крадено имущество и бягство. Така вместо да лежи, престъпникът сега си живее в Дубай.


Ferrari за скрап


Сега Хан съди полицията, след като случаят му нашумя през 2017 година. Тогава той паркира италианската суперкола пред Кралския съд в Бирмингам, което се оказа глупаво решение. Властите реагираха бързо и конфискуваха автомобила, тъй като той нямаше необходимата застраховка. Според законите на страната, в подобни случаи колата трябва да бъде унищожена.

Година по-късно в YouTube беше публикувано видео, в което се вижда как Ferrari-то на Хан е направено на скрап. Според укриващия се от правосъдието беглец, властите са действали незаконно и затова сега той е завел дело срещу полицията в Уест Мидландс.



От органите на реда отговориха, че "Закид Хан е подал искане за отмяна на унищожаването на колата, но то е било отхвърлено, като всичко е напълно законно". Затова и в полицията нямат притеснение относно евентуален процес.

Според медиите на Острова, властите вече са установили къде точно в Дубай живее Хан и се готвят да поискат неговото екстрадиране.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Антиглобалист ( преди 3 години )
    Вижте името на тази *** ! По цял свят трябва да се пуснат ударни бригади и да елиминират всички които имат тези гнусни имена !
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Propov ( преди 3 години )
    Според мен Феррари трябва да заведат едно дело срещу тъпите Бомбета. Нали получиха статут на произведения на изкуството и вече колите им не са просто вещи. Те никога не са били просто вещи, предмети, но вече официално и юридически са нещо повече. В крайна сметка ингилизите да си търсят техния човек, по името се разбира че е чист англичанин, 5то поколение благородник. Защо ще си го изкарват на колата. Колата, за разлика от собственика, е с гарантиран благороден произход - от добро семейство.
  • #2
    8 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    какъв *** трябва да си за да унищожиш автомобил хората за пари какво ли не биха направили изметта на обществото е налазила държавната администрация този с репетрака и с багера за целия си нещастен живот няма да спечелят пари зарда си купят малолитражка от автосалон но 50 паунда на ден унищожиха произведение труд на стотици хоря работещи за инженерно и дизайнерско ателие
  • #1
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    един приятел каза че за изборите ще отварят лафка в изборните секции търкаш правилната бюлетина и пИчелиш