IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 10 на моделите, които разочароват собствениците си

В списъка има три автомобила на една марка и тя е японска

Като се имат предвид разходите за закупуване на нов автомобил и времето, което водачите прекарват зад волана, не е изненадващо, че те често са разочаровани, ако дадено превозно средство се окаже разочарование. Организацията за изследване на потребителското мнение Consumer Reports проведе проучване сред собственици на коли на възраст от 1 до 3 години, които трябваше да отговарят, дали автомобил им отговаря на очакванията и дали отново биха се спрели на същия модел.


Tesla Model 3


Резултатите от изследването по марки изпрати Tesla на първо място, а Infiniti - на последно. Сега станаха ясни и резултатите по модели, където лидер е Tesla Model 3 (на снимката горе). Неговите собственици определено са доволни от покупката си. Нещо повече - на трето и четвърто място по удовлетвореност се класират Tesla Model S и Tesla Model Y. На втора позиция е Kia Telluride, а на пета - Mazda MX-5.

Кои обаче са десетте модела, които определено са разочаровали собствениците си. В списъка преобладават SUV и кросоувъри, като това са предимно модели на японски производители. Един от тях дори има трима представите в първата десетка.
  
   
Топ 10 на колите, които разочароват собствениците си (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Джийп и Мазда - "мега яки коли". Ок, брат, и ти си най-якият и особено яко разбираш от коли.
  • #6
    5 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Това е истината. Малко европейски автомобили разочароват. Повечето японски го правят.
  • #5
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    всички които си купуват волво заради емблемата мислят че това ще повиши социалния им статус но както казва джереми кларксон сексуалният ви живот е "приключил окончателно" ако пред дома ви има паркирано волво
  • #4
    12 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Джип компас е мега яката кола. Да не говорим за cx-3. В САЩ тея класации са нечии маркетинг. Въобще не ги вземайте насериозно.
  • #3
    8 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Немога да разбера, какво толкова се оплакват от Инфинити в САЩ. Няма конкретика за определвни дефекти или слабости. По европейските стандарти са добри коли.
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    С-HR-а е супер симпатично автомобилче и цената е прилична макар и не ниска, но като съм гледал ревюта е тесничко отвътре и интериора търпи критика. И жалко че са му спрели 4х4-то
  • #1
    10 rate up comment 14 rate down comment
    Отново ( преди 3 години )
    Ако рено не беше забранено за продажба в САЩ и Канада щеше да е абсолютен лидер и в тази класация!