IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Запознайте се с най-красивия шофьор на автобус

Заради Джоди Лий Фокс пътниците често пропускат спирките си

Англичанката Джоди Лий Фокс е само на 24 години, но вече е много популярна не само в родния си Есекс, но и в цял свят, като има огромен брой последователи в социалните мрежи. Красивото момиче кара автобус от градския транспорт, като е категорична, че това е нейното призвание.


най-красивия шофьор на автобус


Джоди мечтаела да стане медицински сестра, но когато била на 21 години видяла обява за набиране на водачи на автобуси. Англичанката решила да се кандидатства и била одобрена, като е изкарала съответните курсове и тестове, преди да бъде назначена на работа.

„Винаги съм бил очарована от шофирането на автобус. Когато се возех, винаги седях до шофьора и наблюдавах пътя. Овен това, много обичам да карам кола и реших да се пробвам", споделя Джоди.

Когато мъжете се качат в автобуса, обикновено й правят обичайните комплименти - казват й, че е твърде хубава, за да бъде шофьор на автобус. Често те са толкова увлечени в ухажването, че пропускат спирката, на която трябва да слязат. Жените-пътнички пък я хвалят заради добре поддържаните коса, нокти и грим.


най-красивия шофьор на автобус


Джоди е категорична, че се опитва да пребори стереотипите и няма да смени работата си, въпреки че получава много предложения да стане модел. Преди да стигне до мястото си, тя е положила доста усилия, за да премине тестовете, които никак не са лесни. Затова и британката се обижда, когато някой се съмнява в нейния професионализъм.

Снимки: Instagram

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Йордан ( преди 3 години )
    Да си *** в хейтърите всичките. Как пък може постоянно да псувате всичко живо и всичко да Ви е криво? Не може ли поне веднъж да кажете "евала момичето е изкарало всички глоксове, изпити и тестове и е станоло автобусен шофьор (което никак не е лесно)". Гледайте си вашия скапан живот в скапаната област българия и спрете да плювате!!!
  • #4
    5 rate up comment 1 rate down comment
    д-р. Куртев ( преди 3 години )
    На три снимки , три почити различни лица.
  • #3
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Браво! Може и да е хубава, но аз виждам напомпани джуки, изкуствени мигли и нарисувани вежди. Не мога за ги разбера жените понякога. Това е отблъскващо! Ако се абстрахирам от това, изглежда красива.
  • #2
    5 rate up comment 2 rate down comment
    чака-рака ( преди 3 години )
    Командирът на вагона , беше грабнал микрофона и не искаше за миг да спре- оп-са , оп -са
  • #1
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ква мощна леля Джоди ше стане след години. Ще сменя гуми с една ръка.