IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стара Panda спаси футболисти-милионери

Звезди на „Атлетико“ (Мадрид) стигнаха на тренировка с малкия офроудър (ВИДЕО)

Лошото време в испанската столица Мадрид създаде истински хаос в града и принуди много хора да търсят алтернативни начини на придвижване. Сред тях беше една от звездите на футболния „Атлетико“ (Мадрид) - Яник Караско, който поучава по 200 000 евро седмично), а в гаража си има автомобили като Audi S7, Lamborghini Aventador и Mercedes-AMG C63.


Fiat Panda 4x4


Натрупалият сняг в града обаче принуди белгийския нападател да заеме колата на свой съсед, за да стигне навреме на тренировка. А тази кола беше Fiat Panda 4x4 от 1990 година. Караско качи в автомобила и съотборнииците си Шиме Вършалко и Томас Лемер, като снимки и видео от необичайната гледка бяха качени в социалните мрежи от техния съотборник Маркос Лоренте.

Бурята Филомена удари испанската столица преди дни, като беше определена като „най-лошо снежно бедствие от 50 години насам“. Треньорът на „Атлетико“ - Диего Симеоне похвали служителите на клуба, които са свършили огромна работа, за да изчистят игрищата и отборът да може да тренира нормално.



"Дойдохме с микробуси. Очевидно основните магистрали и пътища са добре почистване, но на други места положението е отчайващо“, коментираха играчи на тима. Някои от тях обаче се убедиха, че дори и най-лошите условия не са проблеми за древната Panda, която отдавна се е доказала като невероятно проходим автомобил.

Снимка и видео: Drivetribe

0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Martin187 ( преди 3 години )
    Пандичките са уникални, но Сузуки-то си е джип на рама, с цели мостове, бавни и всичките му там салтанати, и няма как да не е по проходим. Между другото съседната статия е за това, че са пуснали Сузуки-то, но като товарно, т.е. двуместно.
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Лека и висока, дори и да не е 4х4 пак е по-проходима от стандартните коли.
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    snaky ( преди 3 години )
    А да, прав си, ама повдигнатите хечбеци на предно, даже не ги броя за живи. Не, че ме вълнуват и офроадърите де. Аз лично нямам нужда от такава кола, ама разбирам малкия процент хора, които наистина имат.
  • #2
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    snaky, повечето дори не са 4х4 а само с предно:)))
  • #1
    12 rate up comment 1 rate down comment
    snaky ( преди 3 години )
    Супер е Пандата, ама вече не правят такива прости и проходими автомобили. Дори сегашната, която все още съществува, едва ли е толкова проходима като тази. Може би Сузуки Джимни се доближаваше, ама и него го спряха в повечето европейски държави, щото много замърсявало. Всичко дръго е лъскави сувчета, които не могат отлепят и 1 метър с 20 цоловите джанти с нископрофилни гуми. Ама били 4х4, разбираш ли.