IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Mercedes-Benz C-Class - 252 км/ч и гигантски тъч-скрийн

Всички версии на модела ще бъдат с хибридно задвижване (ВИДЕО)

Компанията Mercedes-Benz покани YouTube-блогъра Mr.Benz да се повози на пътническата седалка на новото поколение на C-Class. В случая е използван частично маскиран прототип в сив цвят Grey Magno и ниво на оборудване AMG Line. По съкия начин автомобилът беше тестван и от британското издание Auto Express.


Mercedes-Benz C-Class


Изненади в екстериора на модела няма, тъй като досега бяха публикувани много снимки на автомобила с малко или повече камуфлаж, които дават възможност да се разбере, как ще изглежда той. За първи път обаче се виждат подробности от интериора на най-успешния модел на марката.

Както се очакваше, новата C-Class е получила последната версия на фирмения интерфейс MBUX, която видяхме и при новата S-Class. Той включва 12,3-инчов цифров приборен пател и 12,8-инчов централен тъч-скрийн.



Освен това моделът получава нов волан и увеличен на размери проекционен дисплей от ново поколение. От компанията потвърдиха, че още от старта на продажбите всички версии на C-Class ще се предлага като хибриди – умерени или плъг-ин (зареждащи се от мрежата). Във видеото се вижда и как тестовият прототип успява да развие скорост от 252 км/ч.

Световната премиера на новата C-Class ще се състои на 23 февруари, като по традиция първо ще бъде показан седанът. През втората половина на година ще се появи и комбито, а за 2022-а е планирана премиера на високопроходимата версия All-Terrain, която трябва да се конкурира с Audi A4 Allroad. Спортните модификации C 53 и C 63 ще попълнят гамата едва в края на следващата година.

Още снимки на новото поколение на C-Class - вижте в галерията:

Снимки: Auto Express, видео: YouTube

0 от 500