IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Силвестър Сталоун се поглези с новия Corvette C8

На легендарния актьор не му се наложи да чака на опашка за суперколата

Животът на знаменитостите си има някои предимства пред този на обикновените хора и холивудската звезда Силвестър Сталоун е доказателство за това. Актьорът вече е собственик на новия Chevrolet Corvette C8, който е сред най-търсени автомобили на пазара в САЩ и за чието закупуване се чака няколко месеца.


Силвестър Сталоун Chevrolet Corvette C8


Компанията-производител не смогва да реализира поръчките за суперколата, така че желаещите трябва да се запасят с търпение или да намерят някой на дилър, на когото да платят по-висока сума за автомобила. Не е ясно, как точно е процедирал Сталоун, но се знае, че той обяви за продажба имението си в Бевърли Хилс (Калифорния) за 110 млн. долара и вече се е преместил заедно със семейството си във Флорида.

Актьорът е решил да се поглези по случай смяната на местожителството и си купи Corvette C8, като снимки на звездата с автомобила бяха публикувани в група на собствениците във Facebook.Един от тях твърди, че Силвестър е купил колата от дилър в Тенеси, който му я е доставил във Флорида. Малко след това от представителството на Chevrolet потвърдиха новината, като дори се похвалиха, че са успели да привлекат Сталоун като клиент.

Още снимки на щастливия Сталоун и новата му придобивка - вижте в галерията:


Самият актьор позира на снимките със собственика на дилърския център Бо Тривет и съпругата му Дженифър, като, естествено, това става пред самия автомобил, който е в цвят Rapid Bliue и със специални алуминиеви джанти Spectra.

Снимки: Facebook

0 от 500