IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 от най-готините нови мултимедийни системи

Тези модели наистина предлагат впечатляващи джаджи и технологии

През последните години автомобилните производители се стремят да създадат най-модерния интериор чрез въвеждане в компютърните системи на автомобилите на изкуствен интелект и големи екрани с висока разделителна способност. Цифровите приборни панели и мултимедийните системи отдавна са заменили стария интерфейс с бутони и превключватели.

Вече живеем в ерата на сензорите, които засичат погледа и движенията на водача, гласовите асистенти и пътните знаци директно върху предното стъкло. Изданието Autonews представи 10 от най-модерните и най-стилни цифрови устройства, излезли на пазара в последно време. Сред тях има и едно, за чието място в този списък може да се спори, но всеки има право на мнение.

10 от най-готините нови мултимедийни системи (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Все ми е на ума че най удобното е да разлиствам страници на екрана избирайки режим на шофиране , докато фъркам със 180 .
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Алекса е гласов асистент на Амазон ,а не на Гугъл.
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    И като станат на по 5-6 години и започнат да се скапват, я от жега, я от влага, я от кофти серия, ще настане голямото мазало с ремонтите! Да не говорим, колко отвратително изглеждат всички прибори, само след ден шофиране! Да те е гнус да влезеш вътре!После, защо се чака по една година за Сузуки Джимни например?! Защото е просто кола, а не някакъв геймър-салон!И умната, гледайте си пътя!
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Потребител ( преди 3 години )
    В никакъв случай не съм против технологиите и развитието, но тези огромни дисплей, заемащи цялото табло са ми откровено грозни. Повечето изглеждат сякаш не са от там и си ги добавил в последствие. Но има и доста хора, които си ги харесват и явно това ще е водеща тенденция в автомобилостроенето.
  • #4
    9 rate up comment 1 rate down comment
    raiders ( преди 3 години )
    Съжалявям но на мен не ми харесва, едно време се подигравахте на Тесла, сега всики го правят същото. Един дисплей за таблото и още един, два или незнам си колко инчов екран. Повръща ми се от тези интериори. Не съм толкова голям, под 40г., но вече прекаляват с тези екстри, а за повишаването нацените от 2016 насам въобще не обелвам и дума.
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    въпроса ти е с повишена трудност към производителите на мултимедия за автомобили може някой умник от вистеон и да ти отговори че пазар ги изисквал и те ги предлагали на никой не са му необходими три таблета ако питате мен при положение че има скенери към обд с приложения за телефон един волан е достатъчен за да се радваш на живота докато не си купил волво
  • #2
    12 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 3 години )
    В повечето случаи интериора е доста грозноват. И не разбиам защо не ми позволяват да си ползвам телефона до като шофирам но позволяват да си цъкаме на тези "таблети" в автомобила...
  • #1
    8 rate up comment 6 rate down comment
    край ( преди 3 години )
    Още един попил мъдросатта на деда си че колите са марцедес и останалите.Света се развива мило момче. Мерцедес БМВ и Ауди ще правят добри ретро автомобили още 10-12г. а после ще станат доставчици на части за новите производител на коли.