IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Целунати от съдбата - 8 модела, които заживяха втори живот

Тези легендарни автомобили получиха нов шанс за разлика от много други

След като преди седмица бе обявено възраждането на култовия хечбек Renault 5, духовете определено се разбуниха. Създадената под командата на Жил Видал електрическа кола донесе много носталгия, но и зарадва много почитатели с елегентната си реинтерпретация. И определено ще бъде очаквана с нетърпения при появата си след 2 години.


възродени модели


Наблюдавайки масовия възторг на публиката, не можем да не си зададем въпроса: защо френската компания не се реши на подобен ход по-рано? Все пак, примери за подобни завръщания има немалко в автомобилната история. И общо взето повечето са (сравнително) успешни.

В галерията по-долу ви представяме автомобили, които успяха доста успешно да се заиграят с чувствата и емоциите на феновете. Тук има 8 коли, които върнаха славни имена на автомобилната сцена, както и познатите от миналото силуети, но с доста осъвременени черти и способности. Купета, хечбеци, седани, офроудъри - почти всички и до днес носят частица от предшествениците си. Вижте ги:

8 модела, които заживяха втори живот (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Увреденият #3 ( преди 3 години )
    #3 А, защо не дадеш и линкове за Сеат/Купра, Ауди и другите хечове в класа???
  • #7
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Петко ( преди 3 години )
    Lancia Delta. Разбира се, че няма да имат нищо общо с оригинала, нали никой няма да ги купи. Като продажбите почнат да намалят спират модела. Това, че използват името е трик да се привличат клиенти.
  • #6
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Ха ха ха! ( преди 3 години )
    Увредените почнаха да бичат минуси - под строй хем! ))))
  • #5
    3 rate up comment 12 rate down comment
    А бе ... ( преди 3 години )
    щом има проблем, значи има рено!
  • #4
    5 rate up comment 16 rate down comment
    Ха ха ха! ( преди 3 години )
    Че това ренде не може да мине лосовия тест и с 74км/ч !!? Как въобще са го пуснали по пътищата?
  • #3
    4 rate up comment 18 rate down comment
    Като видиш ... ( преди 3 години )
    това, на всеки неувреден му става ясно, защо рено трябва да се забрани със специален закон: https://***.youtube.com/watch?v=Fc4H_6dJmlY&t=55s и особено: https://***.youtube.com/watch?v=AdsXUB0z-Pc&t=56s
  • #2
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Що така ? ( преди 3 години )
    Алфа Джулия?
  • #1
    15 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Чакайте малко: 5-чката на Рено я излезе, я не, а и като електрокар няма да има нищо общо с оригинала, всички подложили на тест Defender-а писаха, че няма общо с онова от '1948-*** и Mini-то си е BMW, но с други дрешки и далече от концепцията (и парите) на оригинала на чичо Исигонис. Значи какъв втори живот, "какви 5 лв."?