IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot иска да изпрати послание на света

Марката ще предлага високоефективни версии на новите си модели

Френският производител Peugeot потвърди, че всички негови нови модели ще получат високоефективни модификации. Те ще бъдат основна част от плановете на марката за разширяване на предлаганата гама, заяви в интервю за Auto Express изпълнителният директор на компанията Жан-Филип Импарато.


Peugeot 508 PSE


„Искам да запишем голям старт всяка година във всеки регион. Първата стъпка в тази посока ще реализираме още през март тази година, след което започваме работа върху гамата на Peugeot за 2023 година“, коментира Импарато.

Той потвърди, че планът стартира с лансирането на 508 Peugeot Sport, който ще има за задача да изпрати послание на пазара. Този автомобил ще се разположи на върха на гамата на френската марка и ще трябва да докаже, че преходът към електрификация няма да бъде скучен.

„Искаме да се забавляваме, дори ако нивата на СО2 са под 50 гр/км. Едновременно с това обаче ще гоним и престиж с подобен ход, като той ще има специално послание към света, което ще покаже качеството на нашите автомобили“, допълни шефът на Peugeot.


Peugeot 508 PSE


В момента хибридното Peugeot 508 PSE е най-мощният автомобил на марката, като то се задвижва от 1,6-литров бензинов двигател, комбиниран с две електромотора. Съвкупната мощност на системата е 355 к.с. и 520 Нм. Машината е оборудвана с 8-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.

Снимка: Peugeot

0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    expert ( преди 3 години )
    Какво ще произвеждат, кофички за кисело мляко ли!? Научете се да превеждате правилно, смешници!
  • #2
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не са обявили още цени на този звер, ама те и БМВ няма да остана по назад и те ще дигнат цените (и на М4) ;-). Не само Пежо, а всички хвалят колко много коне дават, ама пропускат любезно да споделят, че когато батериите са на 0, голяма част от конете ги няма и на миксера който са сложили отпред му се е... м.. (да зарежда батерия, да задвижва кола с едни +150кг (батерии)). За раход да не отваряме тема, че отиваме в двуцифрения диапазон.
  • #1
    5 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    и цената ако е като на бвм м4 ще стоят като експонати в автосалона