IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато трябва да поздравиш конкурента, но невинаги се получава!

В чест на настъпващата Нова година водещи производители опитаха да заровят томахавките

Отминалата 2020 година донесе много промени в живота на хората, като засегна сериозно и автомобилната индустрия. По време на кризата всички бяха принудени да погледнат по различен начин на основна битова потребност, каквато е общуването. Това накара автомобилното издание The Drive да проведе един необичаен експеримент, като предложи на водещи автомобилни производители да кажат нещо хубаво за свой основен конкурент.

Някои от големите конкуренти в индустрията - като Ferrari и Lamborghini, например, директно игнорираха молбата, но повечето компании се включиха в инициативата и изпратиха празничен поздрав до свои съперник. Нека видим какво се получи:

Как се поздравяват конкурентите за Коледа (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    7 ( преди 3 години )
    Вечните соц конглокенти лада и москвич... добре, че вече ни няма и не крадем технологии...
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 3 години )
    по-скоро от пресофисите на всички автомобилни компании са изпратили посланието: Радвайте се на живота и на менталното си здраве, докато не сте се излъгали да вземете рено!
  • #1
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    от пресофиса на бмв са изпратили поздравително съобщение към клиентите сирадвайте се на живота докато не сте си взели волво подпис от радоста от шофирането с ultimate driving machine