IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-евтината Dacia няма да се предлага в България

Компанията обяви окончателните цени и нива на оборудване за Sandero и Logan

Dacia България обяви официалните цени за новите поколения на Sandero, Sandero Stepway и Logan. Трите бюджетни модела вече могат да се поръчват у нас. Официалните листи са с минимално поскъпване спрямо неофициалните цени, които Automedia.bg съобщи преди месец - с разлики между 100 и 400 лева за различните версии.
 
  
Dacia Sandero 2021
  
   
Най-любопитната промяна е, че компанията е решила да не предлага у нас най-достъпната версия на Sandero - с еднолитров атмосферен двигател, 65 конски сили мощност и базово ниво на оборудване Access. Очакваше се тя да започва под 17 000 лева за Logan и Sandero, което би ги направило най-евтините нови автомобили у нас. В крайна сметка обаче вносителят е преценил, че няма да има търсене за толкова оголен като оборудване автомобил. Така стартовото ниво на двата модела за България ще е Essеntial, което започва от 19 200 лева за Sandero.
  
   
Цените на Sandero, Sandero Stepway и Logan (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 6 rate down comment
    Готин ( преди 3 години )
    Бъдещето е на три цилиндровите двигатели, не само заради екологичните норми. Мощността на двигателите не идва от обема им, а от степента на сгъстяване. Ускорението е следствие на ефективната трансформация на линейното движение в кръгово. Това вече е постигнато от инженерите на водещите световни марки и се оказва по ефективно от четири цилиндровите с аналогични показатели за обем и мощност.
  • #3
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Супер ( преди 3 години )
    Си е Дачията, имаме служебна сега излезе от гаранция над 140000 км, нафта и газ. Сега с тия бензинови мотори не знам как ще е с разхода иначе дизелака под 5/100.
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Дфен ( преди 3 години )
    Кой си ти да кажеш до къде ще я откарат.Тези мотори се продават от 2013г
  • #1
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Jm2 ( преди 3 години )
    С трицилиндрови двигатели? Най-важната причина за популярността на предишните две поколения на Логан беше здравият и изпитан двигател на Рено. Сега с тия еднолитрови недоразумения няма да я докарат до никъде.