IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Supra се превърна в черен брилянт

Концептуалният A90 е вдъхновен от най-скъпия всъдеход на планетата

Студиото Flat Hat 3D Studio представи своя концептуална версия на спортното купе Toyota Supra. Машината е получила десетки остри ръбове, като повече прилича на произведение, излязло от ръцете на бижутер, отколкото на автомобил.


Toyota Supra A90


Създателите на ефектната кола са загърбили елегантността, като са я заменили с бруталност и мощ. Те признават, че така може да изглежда следващият батмобил, като острите ръбове донякъде напомнят за пикапа Tesla Cybertruck, чието излизане в серийно производство предстои.

В същото време обаче, от специалистите от Flat Hat 3D Studio подчертават, че при създаването на Toyota Supra A90 са черпили вдъхновени от най-скъпият всъдеход на планетата - Karlmann King, показан преди няколко дни от китайската компания IAT.


Toyota Supra A90


Факт е, че от оригиналната Supra не е останало почти нищо - формата на капака и заостреният нос. Фаровете са заменени с изящен светодиоден блок, а калниците са разширени и са придобили квадратна форма. Визуално те напълно удачно се съчетават с всъдеходни гуми. Задните светлини пък са свързани със светодиодна линия.

Ясно е, че тази Supra ще си остане само визуален проект, но няма как да се отрече, че автомобилът наистина изглежда забележително. И много хора биха се радвали, ако той се появи като истинска машина, а не само на картинки.

Още снимки на забележителния проект - вижте в галерията:

Снимки: Flat Hat 3D Studio

0 от 500