IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са най-популярните автомобили в YouTube

В микса от SUV и суперколи, един модел изпъква с над милиард гледания

Давате ли си сметка колко време прекарваме в YouTube, особено сега, когато започват празниците и въобще в цялата странна 2020, когато бяхме по домовете си, повече от обичайното. Във втората по популярност търсчака след Google, хората гледат по 5 милиарда клипа всеки ден. Сред тях, разбира се има и доволно много, свързани с автомобилите.


youtube


И все пак, знаем ли кои са най-популярните автомобили в YouTube? За да не се напъваме, от компанията LeaseFetcher са се заиграли вместо нас и са направили много сериозен анализ по темата. Специалистите са "бръкнали" дълбоко в данните свързани с автомобили, установили са алгоритмите за най-често търсените модели и са анализирали информацията за всички клипове, отговарящи на критериите. След което са сумирали всички прегледани видеоклипове за даден модел и са съставили този топ 10.

Резултатът е очакван за някои модели, но доста изненадващ за други. Така например, фантастични хиперколи като Koenigsegg Agera RS или герои, както на интересни рекорди така и на стотици катастрофи като Ford Mustang не стигат до финалната десетка. Сред най-популярните коли има корави всъдеходи и суперспортни машини, но и една изненадваща поява на модел на Kia, който е абсолютно несъпоставим с останалите. В крайна сметка, обаче, има един изявен шампион, който буквално отвява останалите с над милиард гледания.

Вижте кои са 10-те най-популярни коли в YouTube:

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    пропов ( преди 3 години )
    Не знам как са я правили тази класация. Но има нещо доста гнило. Няма Ферари, няма АМГ, няма М, няма Мустанг... А някви СУВ гърмят от всякъде. Кой влиза в Тубата да гледа луксозни Джипки бре!? Я да са си вдигне ръката да го видим!
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    И Верея е най-популярното мляко в България, но далеч не най-доброто. Хотфогът е мега популярна храна, но адски нелепа.