IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо засичането на трактор е тъпа идея

Не е ясно, защо шофьорът на този Mercedes-Benz пробва подобно нещо (ВИДЕО)

Проверката на спирачките на друго превозно средство е едно от най-тъпите неща, което можете да правите, докато сте зад волана. То често може да има сериозни последици и в това се убеди водачът на този Mercedes-Benz.


катастрофа


Видеото е заснето на път в Полша, като се вижда как комби Mercedes-Benz изпреварва движещ се с бавна скорост трактор. Вместо обаче да продължи по пътя си, шофьорът на лекия автомобил рязко натиска спирачката, принуждавайки водача на трактора да отклони наляво, за да избегне сблъсъка.

На мъжа в комбито това явно не му стига и се престроява вляво, като отново натиска рязко спирачките. Този път водачът на трактора не успява да спре навреме и следва удар, от който последствията за Mercedes-а са доста тежки.



Трудно е да се каже, защо шофьорът на леката кола прави тези маневри. Явно преди това двамата водачи са се засекли някъде по пътищата. И този на комбито е решил да си отмъщава за нещо, което явно не е добра идея. Още повече, че инцидентът е записан и от видеорегистратора в трактора.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Unforgiving ( преди 3 години )
    Аз работя с колесен багер,има уникални спирачки(по-добри от на повечето съвременни автомобили),гледам и този трактор е сравнително нов модел,но и на мен ако някой ми прави такива номера на пътя ще го отнесе яко
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Сим ( преди 3 години )
    Не дразни тракториста
  • #6
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Р ( преди 3 години )
    Е краднали сте новината, но поне да бяхте разказали и завършека. Как полските власти са наказали и двамата шофьори. Направо сте ниво под 9гаг
  • #5
    24 rate up comment 1 rate down comment
    Пост на гост ( преди 3 години )
    До#4 без видеорегистратора може би , но с него нещата са доволно различни - в правилника пише , че нямаш право да спираш на пътя без причинно, както и умишлено предизвикване на катастрофа. Мисля , че дори и в Бг , тоя с комбито ще има много свободно време без книжка , да си размисли и реши дали да пробва пак.
  • #4
    5 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    въпреки това че този с колата си го заслужава отвсякъде, тракториста ще отнесе акта.. или поне в БГ би било така.. не зависимо колко е набивал спирачки този с колата. Казва се неспазване на дистанция и несъобразена скорост.
  • #3
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    Съмнявах се за причината на удара - умисъл или липса на спирачки. След удара се забелязва, че все пак тракторът има спирачки. Това разсея съмненията ми за причините за тази "катастрофа". Водачът на трактора удари умишлено леката кола, но едва след като се видя, че шофьорът на леката играе нарочно мръсно и не смята да престане. Ясно е, че тези возила имат дълъг спирачен път и ускоряват бавно, Мерцедесът заслужаваше по-сериозно подритване.
  • #2
    11 rate up comment 0 rate down comment
    До 1 ( преди 3 години )
    Явно - ДОСТА!
  • #1
    15 rate up comment 0 rate down comment
    !? ( преди 3 години )
    Често гледам подобни клипчета и никога не съм могъл да си обясня , колко трябва да си ### , за да набиеш спирачки пред 40-тонен камион.