IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 кросоувъра на старо, които трябва да се избягват

Тези популярни модели си имат своите проблеми и те не са безобидни

Модата на кросоувърите продължава да набира скорост и този тип превозни средства се радват на сериозна популярност, при това не само на пазара на нови автомобили. Те обаче си имат своите проблеми, които производителите по-късно отстраняват, като това обикновено става при смяната на поколенията.

Експертите от изданието NJCAR съставиха списък от кросоувъри, за които твърдят, че е по-добре да бъдат избягвани при покупката на употребяван автомобил. В него попадат 6 модела, като са посочени и главните проблеми, с които има огромна вероятност да се сблъскат техните собственици.

6 проблемни кросоувъра на старо (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #16
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Хохохо ( преди 3 години )
    С конструктивни грешки в двигателя викаш, дет му возиш и тубичксата с мало...снехурко си ти пук и диесджито сигур тие перфвектно ха ха
  • #15
    5 rate up comment 24 rate down comment
    До долния ( преди 3 години )
    никога не бъркай неуДачии, рена и др. подобни трошляци с прилични коли като Шкода! весели и на теб (ако не ги прекараш с рендето в сервиза)
  • #14
    24 rate up comment 5 rate down comment
    До 14 ( преди 3 години )
    Явно си от фенЬоветье (енЧусиасти) на БьеМВье и си си купил примерно преди 5 години Х3 за 100 000 лв. и сега не може да я продадеш за повече от 30 000 лв., та сега не ти остава друго освен да пишеш против Рено, Дачия, Шкода и т.н, че не са премиум, като твоето...Оправяй се, говорете си със себеподобните, че бЬемВье не е за всеки и т.н. Весели празници :-)
  • #13
    10 rate up comment 17 rate down comment
    Тази класация ... ( преди 3 години )
    произхожда от Пепи шекера, оня с неуДачията! Иначе във всички нормални класации за качество и надеждност, навсякъде по света рено твърдо заема първите места - разбира се отзад напред!
  • #12
    33 rate up comment 4 rate down comment
    Сами ( преди 3 години )
    Само едно бьемвье в класацията?Ами т.нар жип Х3, особено до преди 2017, което има ръжда, проблем с двигателя и т.н, което е мечта на бг комплексаря?
  • #11
    15 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    На ix35 проблем бил 2.0 бензин, защото .... клапаните се регулирали...!? Т.е. както на всички двигатели без хидравлични повдигачи. Да не говорим, че този двигател не се предлагаше в Европа.
  • #10
    19 rate up comment 2 rate down comment
    До 9 ( преди 3 години )
    И аз. Но както е тръгнало скоро няма да имаме избор. Както се казва: Няма не искам, ще пиеш една бира( ще караш SUV).
  • #9
    16 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Като цяло подобен е проблемът при всички големи коли на старо- сллед година по нашите пътища предницата е за ремонт , защото всеки знае какви са пътищата от след Унгария, и колите се проектират според пътищата .
  • #8
    26 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Като цяло бих избягвал всеки сув.
  • #7
    30 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    VW пак е номер 1