IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

70 скъпи спортни коли изгоряха в хангар

Сред тях е имало и автомобил за 3 млн. лири

Частен хангар изгоря в английско трафство Чешип, като в него се намираха 70 скъпи спортни коли, сред които модели на Ferrari, Lamborghini, Porsche и Jaguar. Както съобщава The Daily Mail, в колекцията е имало автомобил, който се оценява на 3 млн. лири, но неговата марка не се разкрива.


пожар


От полицията разказаха, че нито една от колите не е била спасена, но не съобщават на кой е принадлежала скъпата колекция. На територията на стопанството освен хангара е имало още няколко постройки, които също са изгорели напълно и затова основната версия на разследващите е, че става дума за умишлен палеж.

В борбата с пламъците са се включили 6 пожарни коли, като няма пострадали хора. Точната сума на щетите, нанесени от пожара, все още се изчислява, като специален екип разследва инцидента.


пожар


По-тази година на паркинг на международното летище Форт Майерс в щата Флорида също имаше огромен пожар, при който бяха унищожени 3500 автомобила, принадлежащи на фирми за коли под наем. Пламъците се виждаха на разстояние от 30 км.

Снимки: The Daily Mail

0 от 500