IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Експерти направиха класация на трудните за кражба модели

За целта бяха тествани 10 автомобила от различни категории

Съюзът на застрахователите в Русия направи класация на защитата от кражба на 10 популярни модела. Те бяха тествани по специална методика, с която се оценяват поставените от производителя системи, предотвратяващи кражбата им.

Група от експерти оцени защитата на вратите, на капака на двигателя, на багажника и прозорците, а също така и фирмените сигнализация и имобилайзер, блокировката на кормилната уредба и възможността за направа на дубликат на ключа за отключване и стартиране на двиателя. Моделите бяха оценявани по всички параметри, като максималният бал, който можеше да получат, е 1000 точки.


Как са защитени 10 популярни модела от кражба (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Да ама не ( преди 3 години )
    И аз така смятах. Ама не. Карам стара Мазда висок клас за марката, и се опитаха да я крадат два пъти. Казва за скъпите части. Не съм очаквал подобно нещо.
  • #4
    8 rate up comment 16 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    Само човек с психически проблеми ще тръгне да краде мазда и нисан.
  • #3
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Е кое им е трудното за крадене? Спират крадците с платформата, закачат я с лебедката, дръпват я за 1 минута върху платформата, заглушават GPS-a и заминават. Цялото упражнение трае точно 3 мунути. Някой дори го правят посред бял ден с платформа маскирана като пътна помощ. На никой не му прави впечатление.
  • #2
    15 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    То пък, кой иска да ги краде тези коли? Освен МБ.
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    "труден" за кражба... хахах, че те за по-скъпите не идват аматьори.. после ще има "почти" откраднат.. но не съвсем нали.. само малко. Ако не е каското, студена вода ще се пие много..