IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo Stelvio получи нова версия за Европа

Veloce Ti ще се предлага в бензинов и дизелов вариант

Компанията Alfa Romeo представи нова версия Veloce Ti на кросоувъра си Stelvio, която ще се появи на европейския пазар през 2021 година. Тя е вдъхновена от топ-варианта на модела Quadrifoglio.


Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti


Версията Stelvio Veloce Ti ще се отличава със своя външен вид, като новостите включват различна задна броня и допълнителен дифузьор. Освен това, за първи път в гамата на кросоувъра са включени 21-цолови алуминиеви джанти.

Салонът също получава голям брой детайли от Quadrifoglio, включително спортни седалки от кожа и алкантара, комбинирани с детайли от карбонови нишки. Новото Stelvio Veloce Ti се предлага с тъмни рамки на прозорците, които са затъмнени.


Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti


Европейските клиенти на Alfa Romeo ще могат да избират между два двигателя за новия Stelvio Veloce Ti. Това са 2,0-литров бензинов с турбо и 4 цилиндъра, който развива 280 к.с., както и 2,2-литров дизел с 210 к.с. И двата варианта са с 8-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.

През 20121 година Alfa Romeo Stelvio, както и Giulia, ще се предлагат с пакет от най-новите услуги за свързаност на компанията, включително функции като местоположение на автомобила, изпращане на дестинации до навигационната система, споделяне на интернет връзка с до 8 устройства и др.

Още снимки на новата ерсия на кросоувъра - вижте в галерията:

Моделите на Alfa Romeo ще разполагат с пакет от асистенти на водача, включващи поддържане на летата на движение, адаптивен круиз-контрол, разпознаване на пътните знаци, помощ при движение в задръстване и по магистрала, и др.

Снимки: Alfa Romeo

0 от 500
  • #7
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Браво ( преди 3 години )
    Това са коли за каране,не за возене.Страхотни са!
  • #6
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    миналата година на тукашните катаджии им купиха 100-тина бройки и често ги срещам по магистралата- много са готини . Преди им завиждах щото житкаха със 159-ки , V6 Q4, но с тези направо ме е яд как може точно на КАТ-аджии да ги дадат.
  • #5
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 3 години )
    Дам, хвърлил съм око на Джулия, ама още е много скъпа, 2.0 бензин 200к.с., жалко, че тук само дизеляк над 200к ввасят
  • #4
    1 rate up comment 4 rate down comment
    ... ( преди 3 години )
    През 20121 година Alfa Romeo Stelvio??? В предната статия грешки, сега пак? Някой изобщо гледа ли какво се пише и качва в сайта?
  • #3
    15 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Много е добро Стелвиото, да не кажа сигурно с Макан-а двете най-добри СУВ-ове на пазара. Маканът е малко по-добре изпълнен вътре, но и двете коли са хем комфортни, хем адски спортни и гъвкави. Бензиновият мотор на Стелвиото е абсолютно бижу - за дизела не знам как е. Все по-често ги виждам в София, евала на Алфа - като за първо СУВ-че са отлични. Дано да стъпят върху това и продължат.
  • #2
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Shumi ( преди 3 години )
    Винаги ще произвеждат най-добрите машини !
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Добре е колата , ама не'а пари. Единственота което съм можал да си позволя до момента са няколко обиколки на писта с порше под наем - много яко , струва си еврата дето платих.