IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

За Toyota Land Cruiser наистина няма прегради

Вижте как се справя старият модел в екстремни условия (ВИДЕО)

Любопитно видео с преминаването на стари Toyota Land Cruiser през изключително тежък терен беше публикувано в Liveleak. От него става ясно, че това се случва в Йемен.


Toyota Land Cruiser


На кадрите си виждат два пикапа, които преминават през пълен с големи камъни и скали път. По него трудно би се движил човек пеша, но старите Land Cruiser, които се появиха в производство преди около половин век, явно не срещат особени проблеми, въпреки ужасното си състояние.

В случая пикапите са използвани за превоз на дърва от местни жители. Както уточнява изданието The Drive, случилото се разиграва в планински район в Йемен, която е една от най-бедните държави е само на Арабския полуостров, но и в света.



Подобни версии на Toyota Land Cruiser, макар и не толкова стари, все още се продават на някои пазари. През миналото лято, например, японската компания обнови Land Cruiser 70 (семейството на модела включва и пикап), който се продава в Австралия.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500