IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota C-HR получи нова топ-версия за Европа

Продажбите на варианта GR Sport ще стартират догодина

Семейството Toyota C-HR, моделна година 2021, получава нова версия GR Sport, съобщиха от японската компания. Новият вариант ще се отличава от стандартния модел по интериора и екстериора, като е получила преработено окачване и подобрена динамика.


Toyota C-HR GR Sport


Вариантът C-HR GR Sport получава черни акценти, затъмнена решетка на радиатора и по-агресивен преден сплитер, а също така и 19-цолови джанти, достъпни в 9 цветови варианта, като върху тях са поставени гуми Continental Premium Contact 6 с размери 225/45.

В салона трябва да се отбележат новите праговe и логото GR. Седалките са покрити с комбинация от алкантара и кожа (или плат) с червена и сива ивици. Те са поставени още върху волана и лоста за смяна на предавките. Нов е и TFT-дисплей, като за тази версия на кросоувъра се предлага и премиум аудио-система JBL.


Toyota C-HR GR Sport


В оборудването на модела влизат още предни седалки с подгряване и електрическо управление, автоматично прибиращи се външни огледала, затъмнено задно стъкло и светодиодни фарове.

Кросоувърът C-HR GR Sport получава и последна версия на комплекса Toyota Safety Sense, включващ система за поддържане на лентата на движение, адаптивен круиз-контрол, както и още редица асистенти на водача и системи за безопасност.

Още снимки на кросоувъра - вижте в галерията:

Новата версия на модела трябва да бъде на разположение на дилърите на марката в началото на 2021 година, като тогава ще станат ясни и цените.

Снимки: Toyota

0 от 500