IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Италианци представиха хиперлимузина в стил Rolls-Royce Phantom

Дългият близо 7 метра Aznom Palladium развива мощност от 710 конски сили

Италианската компания Aznom официално представи ултра-луксозната лимузина Paladium. Уникалният автомобил в стил Rolls-Royce Phantom е получил агресивен външен вид и двигател с мощност 710 конски сили.


Aznom Palladium


Идеята на създателите на Aznom Palladium е той да представлява симбиоза между разкоша на Rolls-Royce Phantom и мощността на Ram 1500. От британския премиум-седан италианската лимузина е взаимствала решетката на радиатора и тясната предна оптика. Дължината на машината е 6890 мм, а широчината и височината са близо 2 метра. Теглото също е сериозно - 2650 килограма.

Интериорът на Paladium изцяло е подчинен на лукса, като в него се залага на скъпа естествена кога в два цвята и натурално дърво. На централния приборен панел инженерите са поставили 22-инчов дисплей на мултимедийната система, а пред задните седалки има мини-бар с хладилник. Вместо класически багажник отзад е поставено движещо се отделение за съхраняване на вещите.


Aznom Palladium


Под капака на Aznom Palladium се намира 5,7-литров турбо V8 двигател с мощност 710 конски сили и 950 Нм въртящ момент. Той е съчетан с 8-степенна автоматична скоростна кутия, като тази комбинация позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди. Задвижването е към четирите колела, а максималната скорост - 210 км/ч.

Италианската компания предвижда да произведе само 10 уникални "хиперлимузини", като всяка от тях ще бъде направена в съответствие с желанието на клиента. Засега цените на автомобила не се разкриват.

Още снимки на ултра-луксозната лимузина - вижте в галерията:

Снимки: Aznom

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Все ще се намерят 10тина почитатели на кича. Вижте колко много хора следват чалга идеологията. Абсурдни хора колкото искаш. По абсурдно е колко много ги следват.
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Току-що Aztek-ът и Rodius-ът слязоха от пиедестала на най-грозни коли.
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Толкова е грозно, че чак буди съжаление. Пропорции и симетрия изобщо липсват. Щях да кажа, че са крали от китайците, но дори китайците се справят по-добре от туй нящо. От друга страна, парвенютата новобогаташи си падат по кича - може и да се влюби някой от тях, само трябва още малко злато и леопардов десен.
  • #2
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    "Италианската компания предвижда да произведе само 10 уникални "хиперлимузини""___И слава Богу. Последното от което имаме нужда е някой производител да се вдъхнови от този "дизайн" и да залее улиците със свои версии.
  • #1
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Chicho_Ficho ( преди 3 години )
    Уаууууу, феноменално..... грозно :)