IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru предложи приключенски Forester

Версията 4DVENTURE се задвижва от хибридна система

Forester e първият модел на Subaru, който се задвижва от системата e-BOXER и именно той получава специална версия, предназначена за любителите на дейности на открито. Тя се казва Forester 4DVENTURE, като е изградена 5-то поколение на популярния японския кросоувър.


Subaru Forester 4DVENTURE


Subaru Forester 4DVENTURE се откроява с поредица от детайли, които правят както интериора, така и екстериора уникални. Оранжевите елементи се открояват на черния фон на предната и задната броня, страничните профили и релсите на покрива. Черният цвят, който доминира предната решетка, подчертава фаровете за мъгла и откроява 18-цоловите алуминиеви джанти. Тези два цвята се комбинират и в специалните обозначителни знаци e-BOXER на задната врата и под огледалата.

Дизайнът на предните фарове е с тъмен фон, като това придава по-спортен и агресивен характер на автомобила. Благодарение на цветовия контраст по-ярко се открояват и С-образните LED-светлини на модела.


Subaru Forester 4DVENTURE


В салона също се залага на оранжево, което е поставено на декоративните елементи на вентилационните отвори и на автоматичната трансмисия, а също така украсява шевовете на таблото, волана, вратите и седалките. Последните са от водонепроницаем материал и заедно с водоустойчивости постелки и защитното корито на багажника предпазват вътрешността на автомобила.

Forester 4DVENTURE предлага цялото стандартно оборудване, което е достъпно за най-високо ниво - PREMIUM с изключение на кожените седалки, заменени от новата водонепроницаема спортна тапицерия. Достъпни са два цвята, които още повече подчертават детайлите - Crystal White Pearl (бяла перла) и Magnetite Grey Metallic (сив металик).


Subaru Forester 4DVENTURE


Приключенската версия на Forester е оборудвана с най-новата задвижваща система на Subaru - e-BOXER. Тя съчетава 2.0-литров хоризонтално разположен бензинов двигател с директно впръскване с 80% нови компоненти. Той развива мощност от 150 к.с. и 194 Нм, като е подпомаган от електромотор със 16,7 к.с. и 66 Нм, който е вграден в специално разработената трансмисия Lineartronic.

Както при всички автомобили на Subaru, безопасността е сред основните приоритети и кросоувърът получава пълния набор от електронни системи и асистенти на водача EyeSight. Дилърите на марката вече приемат поръчки за модела, като ориентировъчна цена е около 40 000 евро.

Още снимки на приключенския Forester - вижте в галерията:

Снимки: Subaru

0 от 500