IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-чаканите нови модели през 2021 година - I част

От следващата Fabia и наследника на Mondeo до новото BMW X8: следващите месеци ще са интересни

Планирате ли покупка на нов автомобил? А решихте ли какъв да е той? Ако случайно все още размишлявате коя машина е точната за вас, или пък не откривате нищо, което да ви допада, може да поизчакате малко, тъй като през 2021 пазарът ще се напълни с десетки нови предложения във всеки сегмент – кросоувъри, масови леки коли, електромобили, спортни и луксозни машини.


нови модели 2021

В две последователни статии ще ви представим някои от най-интригуващите нови модели и очакваните дати на лансирането им - ако, разбира се, мерките на правителствата срещу коронавируса не доведат до забавяния и размествания.
  
  
Най-очакваните нови автомобили - I част (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    raiders ( преди 3 години )
    Алфата е добра, заглеждам Джулията, има и по 30к, само дизеляци, после влизам в 5-звездното облужване на вноситела "кашкавал" витоша ауто и цената на нова бензинова 280к.с. Волче 108к, нема шанс, нека стане на 7-8г. модела и ще се срине на 10% от цена в ново.
  • #5
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Volkswagen Golf Estate - това недоразумение,освен че изглежда като от 2002 ..1,5-литров мек хибрид и двулитров дизел - да се смее ли човек,да плаче ли..
  • #4
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    В общи линии май загубихме Сузуки като отделна марка. Всички очаквани модели са Тойота с друга емблема - буквално. Не пипнат дизайн със същата карaнтия, ами 1:1 само разлика в емблемите
  • #3
    8 rate up comment 12 rate down comment
    Хой ( преди 3 години )
    Всички Тойоти са талашит
  • #2
    7 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Повечето са забележително грозни..
  • #1
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Има интересни, но дълбоко се съмниявам, някои наистина да ги чака с голямо нетърпение. Най малко екипа на аутомедия, че при тях всичко се въри около лежащите на стара слава "премиум" голф, БМВ, и МБ, тук там ауди.