IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това са най-бързите SUV на пазара

6 високопроходими модела, вдигащи около и над 300 км/ч

Съвременните SUV модели нямат много общо с предците си, които бяха способни бойци извън пътя. Напротив, сега подобни машини дори не помирисват "черно" а залагат повече на луксозен и просторен салон, агресивна визия и солидна динамика. Дотолкова солидна, че ако човек слезе от спортна кола и се качи в такъв кросоувър не би се лишил от прилично ускорение и високи скорости.


Най-бързите SUC


В този случай ще ви представим шестте машини с повишен клирънс, които са най-бързите в света към момента. И правим уточнението, че става въпрос за моделите с най-висока максимална скорост, а не за такива с най-добро ускорение (където лидер е Tesla Model , който вдига от 0 до 100 км/ч за 2,8 секунди).

Както може да видите в галерията, става въпрос за автомобили, които са дело на т. нар. премиум марки и които често се наричат Super SUV. Към тях е добавен и един модел като бонус, тъй като беше представен пред публика, но все още не е на пазара.

И така, нека разгледаме великолепната шесторка, която скоро ще стане седморка:

0 от 500