IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 страхотни коли с ужасни имена

Тези автомобили доказват, че никога не трябва да се съди за книгата по корицата

Името е един от най-важните елементи за всеки един автомобил. Някои производители залагат на връзката с природата, като кръщават моделите си на животни (Dodge Viper, докато други сочат към наследството си (Ferrari Enzo). Трети пък избират цифрови имена (McLaren 720s), които указват обема на двигателя или конските сили под капака.

Всяка от тези стратегии работи, ако е добре премислена, но пък понякога се получават и обърквания. Пример за това за следващите 10 страхотни автомобила, които, неизвестно по какви причини, получават ужасни имена. Те са доказателство, че е погрешно да се съди за книгата по нейната корица, но за съжаление при някои от тях пораженията, нанесени от названието им, са доста големи.

10 страхотни коли с ужасни имена (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Радев ( преди 3 години )
    А къде забравихте "Жигули"?
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Mim ( преди 3 години )
    А нещо за Mitsubishi Pajero да кажете? И защо не е било вървежно в испаноговорящите страни?
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Старото значение на gay е безгрижен, весел, цветен. Неловко, странно е awkward. В днешно време се използва за хомосексуални хора, а и също да се опише нещо, което е скучно. Оксфордски речник. Върни се в първи клас.Gaylord на български би се превелo като Веселин.
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    за Хуяра нещо да кажете?
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    А бе вие ми дайте една от тези коли, пък дреме ми на шапката, как се казва!
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Думата "gaу" в английския език се е използвала преди време, когато искаш да кажеш, че се чувстваш странно/неловко.А това че през последните 3-4 десетилетия се ползва по мазните *** е отделен въпрос.Чичу трябваше да действа по-бързо !
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    la ferrari ознаюава "ферарито". С други думи става дума за членуване а не за сравнение както сте написали "най-ферарито".Цялата статия е леко изсмукана през пръсти и няма да е лошо да ги мислите малко повече нещата когато подобни "забавни" класации.
  • #1
    15 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Думата gay е унизителна във вашите и руските глави. Малко урок по история - тя се използва за това, което се използяа днес, от има няма 25-30 години. Gaylord Gladiator е произведена доста по-раничко.