IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-шантавата Multipla се продава в Англия

Салонът на този Fiat е превърнат във футболно игрище (ВИДЕО)

Дори в оригиналния си вид Fiat Multipla често е сочен за най-грозния автомобил на планетата, но този екземпляр определено надминава всички очаквания. Той се продава в eBay за 2600 евро, като нагледно показва, докъде може да достигне човешката фантазия.


Fiat Multipla


Вероятно има хора, на които им харесва розовия металик на каросерията. Други пък са впечатлени от зеления плюшен интериор, но тези 32 фалшиви тръби във вид на ауспуси са едно от най-шантавите неща, които са се появявали при автомобил някога. Към тях може да се добавят също златистите джанти и спойлерът, който прилича на корона.

Продавачът, не без ирония, пише в обявата си: "Това е възможност да придобиете нещо наистина уникално. Тази Multipla е в идеално състояние, преминала е технически преглед в TÜV и има съществени козметични подобрения. Тя е с дизелов двигател, механични скоростни и пробег от 257 000 километра".


Fiat Multipa

Машината има и любопитна история, тъй като е участвала в предаването на "Звездите на футбола в най-лошите автомобили", излъчвано по BBC. Така че в нея са седели някои от най-известни звезди на Висшата лига на Англия.

Приходите от продажбата на автомобила ще бъдат предадени на благотворителната организации Sport Relief Charity, която помага на хора от Великобритания, изпаднали в нужда. Единственият проблем е, че тази Multipla е с десен волан.



Снимки: eBay

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    дет се вика по-грозно нЕма да стане... що да не се развихрим с фантазията... П.С. Грозно е меко казано за този хАвтомобил
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    М да а ( преди 3 години )
    Нищо й няма на колата, много бързо забравихме времето когато половината коли бяха гордо накичени със същите зелени китеници
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Като се съвземеш от първоначалния шок и влезеш зад волана започваш да я оценяваш
  • #2
    7 rate up comment 3 rate down comment
    //// ( преди 3 години )
    Първо, това е единственият автомобил изложен в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк. И второ е страшно удобен и функционален. Не всички хора искатда карат немски коли. А и светът не започва и не свършва с тях!
  • #1
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Мултипла не е грозна! Изразявайте се правилно. Доста интересн дизайн, но неподходящ за някои нрави.