IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eлектрическият Hummer се движи като рак

GMC разкри най-интересния режим на всъдехода, чиято премиера е след месец

Около месец преди премиерата на електрическия GMC Hummer EV, производителят реши да предизвика интерес към модела, като продължи тийзър кампанията и разкри за възможностите на всъдехода. Първата най-интересна функция е така нареченият "рачешки режим". Според производителя, когато Crab Mode е активиран, автомобилът може да имитира походката на рак.


GMC Hummer EV


За да докаже, че подобен режим не е измислица, GMC публикува кратко видео, което показва как това нещо работи. Съдейки по клипа, всъдеходът ще може да се движи не съвсем като рак, настрани, а по-скоро по диагонал. За целта електрическият Hammer ще върти едновременно и четирите колела в една посока. Все още не е възможно да се каже със сигурност дали такъв режим ще бъде опция или ще бъде включен в основното оборудване.


GMC Hummer EV


Видеото, публикувано от производителя, съдържа следния надпис: "Понякога най-големите скокове напред се правят по диагонал". Това означава, че предположенията за работата на иновационния режим са верни. Най-вероятно диагоналното движение ще е от полза при трудни офроуд условия и при паралелно паркиране в тесни пространства. Ако предният и задният мост също могат да се въртят в противоположни посоки, това ще увеличи маневреността при ниски скорости.



Повече подробности ще станат известни след месец. Премиерата на модела е насрочена за 20 октомври. Тогава производителят ще започне да приема и предварителни поръчки. Автомобилът ще се предлага в две каросерии: пикап и всъдеход с пет врати. Задвижването, което се състои от три електромотора, развива мощност над 1000 коня. Hummer EV ускорява от място до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди.

0 от 500