IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да си направите басейн... в колата

За целта ще ви е нужен модифициран Dodge Ram 4500

В света има множество уникални автомобили, за съществуването на които дори не подозираме. Много от тях са се появили благодарение на тунери и специалисти от различни дизайнерски студия и ателиета. Едно такова творение е на ексклузивен пикап Dodge Ram 4500, увеличен до колосални размери, чиито снимки се появиха наскоро в интернет.
 
 
Пикап на шайх - Dodge Ram 4500
 
 
Фотосите бяха споделени от Историческия музей на ОАЕ, който принадлежи на 65-годишния шейх и прочут колекционер Хамад бин Хамадан Ал Нахаян. Пикапът има удължена рамка и товарна платформа, която сега достига дължина от 5200 мм. При това вътрешната дължина на бордовата платформа е 4870 мм.

В резултат на извършените модификации пикапът е станал доста тромав, особено при движение в пясъчните дюни. Това обаче има и определени предимства. Всъщност, сега в товарното отделение може да се направи малък басейн, който спасява от жегата по време на пътуване в пустинята.

  
Пикап на шайх - Dodge Ram 4500


Колекцията на гореспоменатия музей включва огромен брой експонати - от класически модели до чудовищни ​​камиони. Той обаче придоби най-голяма популярност благодарение на своя парк от превозни средства със система за задвижване на всички колела. Именно с него музеят е включен в Книгата на рекордите Гинес. Някои от най-интересните експонати са амфибия, базирана на Jeep Wrangler, и всъдеходът с 10 врати Travelall 4x4 от 1970 година.

0 от 500