IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-новите кемпери и каравани могат да се видят днес в София

Изложението Outdoor & Camping 2020 е на паркинга на "Метро", входът е свободен

Най-модерните кемпери, каравани и всякаква друга екипировка за активности на открито: това е фокусът на традиционното изложение Outdoor & Camping 2020, което ще се проведе на 13 септември. Мястото е паркингът на хипермаркет "Метро" на Цариградско шосе, а входът е безплатен.
 
 
Кемпери, изложение
   
  
На изложението ще е българската премиера на новия кемпер Volkswagen Grand California, както и по-малкият му събрат California 6.1. Последните си модели, построени на базата на Mercedes Sprinter, представя и реномираната марка за ваканционни автомобили Hymer. Италианската Laika ще покаже новите Ecovip 309 S и Ecovip 709.

Изложението включва също палатки, оборудване за къмпинг, шатри, велосипеди, всевъзможни джаджи за живот на открито и за оцеляване сред дивата природа, списания и туристическа литература, както и системи за сигурност за кемпери и каравани. Всеки посетител ще получи безплатно и последното издание на Къмпинг пътеводител на България.

Изложението е достъпно за посетители от 10:00 до 20:00 часа.

 

0 от 500