IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 модерни спортни коли, които са силно подценени

Може да не са най-бързите и най-мощни машини, но не бива да бъдат пренебрегвани

Попитайте който и да е фен на автомобилите кой е най-добрият спортен автомобил и вероятно той ще ви върне назад във времето, за да ви посочи иконата на 80-те години Lamborghini Countach, най-търсеното Ferrari 250 GTO или много стилния Jaguar E-Type. Със сигурност това са най-почитаните автомобили за всички времето, но това не означава, че и съвременните коли не си струват парите.

С помощта на изданието Hotcars ви представяме 10 недооценените спортни автомобили, които се появиха през последните години. Въпреки, че те имат доста силни качества, по различни причини така и не успяха да впечатлят шофьорите през XXI век.

10 модерни спортни коли, които са силно подценени (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    MOJE DA SI Q KUPQ NAI Spotnata
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Драйвъра ( Митко) ( преди 3 години )
    Имал съм 2 миати и като усещане за лекота са ок но поведението е опасно и отхвърлят в завой
  • #6
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пешо откъде да е чувал, че Сатурнът се продаваше в Европа като Опел ГТ...
  • #5
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Пародия ( преди 3 години )
    Единствено да кажем кадилакът и лексусът са по-свежи и бързи, но пак никой разбираш човек не би си дал парите там. Кадилакът е американски кашон, който върви само на права с нови гуми и нов асфалт. Лексусът е луксозна Тойота за чичаци и дори в най-мощните си серии не е кой знае колко спортна кола. Но айде да кажем това са ок, останалите мазди и тн, просто не ми се коментира повече, засрамете се от такива статии, надявам се може да напишете нещо по-интересно и свежо. Не сме 2005 година.
  • #4
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Пародия ( преди 3 години )
    Няма 1 спортна кола в този списък. И нито една не е подценена, всички са си на място и толкова смотан, колкото винаги са били. Само някакви стари кашони, които не вървят грам. Образовайт се поне малко, преди да пишете статии на каквито и да било теми. Мислех,че може да видя някое култово порше от последните 20 години, може би някое по-непопулярно амг, някой Астън Мартин. По дяволите, един леон купра слага в джоба си едва ли не всички коли в тоя списък по средно представяне, та и по бързина.
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Propov ( преди 3 години )
    Сатурна и Понтиака са всъщност...Опел Спийдстър. Такива роудстъри са си екзотика и няма как да станат масови. Изключението е Мазда Миата, тя просто не оставя пазар за другите. Кадилакът е добра алтернатива на обичайните хулигански седани. Изглежда различно и е много сериозна кола. Но все пак всеки мечтае за за М или АМГ и като се замогне , там си дава парите. Субарото е по добрата...Тойота ГТ 86, но народа купува Тойотките - народна кола.
  • #2
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Понтиакът и сатурнът са една и съща кола. Точно както тойотата и субаруто. А за MX-5 - абсолютно никога не съм виждал жена да я кара.
  • #1
    6 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Тоя кадилак е поредната префалена американска щайга пада от всеки германски автомобил на 400м.