IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

За 30 000 евро Dacia Duster става кабриолет

Луксозната машина е дело на румънска компания

Румънското тунинг-ателие AutoK9 превърна Dacia Duster в кабриолет. Кросоувърът е останал без покрив и е получил напълно нов интериор. За промени по двигателя и задвижването не се споменава.


Dacia DusterCabrio


Конкретният екземпляр, попаднал в ръцете на майсторите от Auto K9, е бил сериозно повреден, като за възстановяването му са били похарчени около 30 000 евро. За тези пари може да се купят два добре оборудвани чисто нови кросоувъра от модела.

В процеса на работа автомобилът е останал и без двете си задни врати. Освен това, експертите от тунинг-ателието са променили решетката на радиатора, разширили са подкалнициите и са поставили по-големи джанти.

Още снимки на преработения Duster - вижте в галерията:


Салонът на автомобилът е напълно променен. Седалките са с естествена бяла кожа, подът и покривът на багажника са от дърво, а старата централна консола е заменена с нова, за да бъде поставен таблет в стила на Tesla.

Снимки: AutoK9

0 от 500