IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan Qashqai на старо – какво да очакваме?

Експерти разкриват силните и слабите страни на първото поколение на кросоувъра

Nissan Qashqai не е нито първият, нито дори стотният кросоувър в историята на автомобилната индустрия. Много марки вече повече от 10 години произвеждат автомобили от този сегмент. Моделът на Nissan обаче се утвърди като един от най-знаковите на пазара, тъй като се появи през 2008 година, когато кросоувърите не бяха толкова популярни. Още повече, че той беше сравнително по-евтин, а в същото време и не по-малко надежден

Преди 7 години японският производител пусна второ поколение на Qashqai, което съответно доведе до намаляване на цената на първото. То продължава да се радва на стабилен интерес на пазара на употребявани автомобили, като е представено в два варианта – стандартен с 5 места и удължен (+2) с две допълнителни седалки. Заслужава ли си покупката, разкриват експертите от изданието Car.

Вижте силните и слабите страни на кросоувъра в галерията:

Снимки: Nissan

0 от 500
  • #4
    8 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ходих на тестдрайв на седем местната версия 2009-та. Евтини пластмаси и твърда возия. Сравнявам с Ford S-max и Citroen C4 Grand Picasso. Дори стегнатия Форд возеше по-комфортно. Спрямо Ситроена просто нямаше база за сравнение.
  • #3
    9 rate up comment 16 rate down comment
    110 ( преди 3 години )
    Поне за по-старите кашкаи не съм чул нищо положително до сега. Бракми.
  • #2
    32 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Като пишете "не е нито първия,нито стотния кросовър" напишете да речем 30 преди него,за да ни убедите в това. Напротив,беше един от първите и през 2007-8-9 беше един от най-търсените в Германия, където живеех по онова време.
  • #1
    5 rate up comment 43 rate down comment
    Кимоното ( преди 3 години )
    Трагедия. Да имаш подобно недоразумение е показател за нисък интелект