IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-AMG G63 получи впечатляваща броня

Проектът на канадците от Inkas осигурява защита дори от АК-47

AMG G63 е внушителен модел, но има хора, на които това не им е достатъчно и искат да имат по-особен вид защита, както и повече пространство на борда. И затова се обръщат към канадската компания Inkas, базирана в Торонто. Формулата е проста – G63 получава броня и дълга база, а към това се добавят изведени отстрани ауспуси, които да осигурят страхотно звучене на 4-литровия V8 двигател с две турбини, който има мощност 585 конски сили.


Inkas G63


Мощността е необходима, тъй като дължината на автомобила вече надхвърля 6 метра, колесната база е над 4 метра, а бронята осигурява защита от 7,62-мм автоматично оръжие (точно така, клишето тук е АК-47), както и от експлозията на две ръчни гранати DM51.

В по-напечени ситуации трябва да помогнат подсиленото окачване, гумите рънфлат, дори и подсилените панти на вратите, така че та останат максимално дълго на мястото си.

На борда има само четири места, но пасажерите пътуват в лукс – щедро декориран кожен салон, 4К телевизор с висока резолюция, бар с хладилник, качествена аудио система и система за осветление, което имитира слънчевата светлина.

Естествено, всичко това няма как да е евтино. За Европа цената е малко под 1 милион евро.

Вижте как изглежда творението на Inkas отвън и отвътре (ГАЛЕРИЯ)

Снимки: Inkas

0 от 500