IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Паркингите, които ще спасят големите градове

Те са автоматизирани, пестят място и нерви на шофьорите

Броят на собствениците на автомобили расте всяка година, но развитието на паркингите не успява да бъде в крак с тази тенденция. Това е особено катастрофално в големите градове, където търсенето на свободно място за колата понякога се превръща в истинско приключение. За да се излезе от тази ситуация се разработват различни технологии, които решават два проблема наведнъж: да се намали площта на паркингите и в същото време да се увеличи броят на местата за паркиране. В тази подборка ви предлагаме 5 иновативни идеи за паркинги, които се прилагат в различни страни.

Най-иновативните паркинги - галерия:

0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ми купи си Х1, ама си лаком и алчен. За ко ти е толкова място?
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Много добре , писнало ми е на влизане в подземния паркинг да пише че има 20 места, и да се окаже че на на минус четвъртия етаж и на повечето Х5-цата въобще не влиза. Последният път като ми се случи това , написах оплакване , до концесионера на паркинга, до кметството като собственик и призовах мои познати също да пишат, резултата че на единия етаж обособиха места за големи коли.
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    .. ( преди 3 години )
    Паркинги на етази и какви ли още не, от много години работят в Япония.Както казва колегата по-долу... ако спре тока става интересно :) У нас да няма ток е нещо нормално :)