IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-безумният паркинг в света се намира в Банкок (ВИДЕО)

Вкарването и изкарването на автомобилите се превръща в игра на тетрис

Най-безумният паркинг в света се намира в Банкок (ВИДЕО)

В един от районите на тайландската столица Банкок се намира най-безумният паркинг  в света. Желаещите да оставят автомобила си там са толкова много, че някои са принудени да прибягват до хитрини. Като прикрепване към задната броня на вид "буфер" от стиропор, за да не може друг автомобил да паркира "боя до боя". Освен това на този паркинг не е прието колата да се оставя на ръчна спирачка, за да може да бъде поместена, ако е необходимо, за да се направи път за друг автомобил.

Защо този паркинг е толкова популярен сред шофьорите в Банкок? Причината е проста - това е един от малкото безплатни в столицата на Тайланд. За ползването на останалите се плаща 20 тайландски бата (около 1,10 лева) на час, което явно е много за местните. Резултатът е, че на този паркинг паркирането, както и изкарването на атомобилите се превръща в истинска игра на тетрис.

Видео: YouTube

0 от 500