IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъж разби стъкло на VW Golf от 8-ми път, за да спаси куче

Британецът се превърна в герой в социалните мрежи (ВИДЕО)

Спасението на малък йоркширски териер се превърна в атракция за посетителите на търговски център в Бъркшир (Великобритания). Животното беше оставено от собственичката си в заключен автомобил – Volkswagen Golf, като термометърът показваше 38 градуса.


спасено куче


Жената отишла да пазарува заедно с дъщеря си, като прекарала повече от 45 минути по магазините. Минаващ през паркинга мъж видял затвореното куче и взел огромен чук, с който се опитал да разбие прозорците на старичкия Golf. Те обаче явно са доста здрави, защото мъжът успява едва от осмия път.

В крайна сметка кучето е спасено, а на мястото на инцидента пристига полицейски патрул, който откарва животното при ветеринар. Собственичката на колата също пристига, като с нея е проведена „възпитателна беседа“, както обясняват от полицията.



Видеото с разбиването на прозореца има над 30 000 гледания във Facebook, като събира и много коментари. Почти всички подкрепят действията на мъжа с чука, като някои дори го наричат „герой“. А голяма част настояват кучето да бъде отнето от неговата собственичка, тъй като тя явно не може да се грижи за него.

Снимка и видео: Facebook

0 от 500